MASKEYLE GÖZLERİNİ KAPATTI SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Tarih: 6 Haziran 2020 Cumartesi 16:13

Önce Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ardından sosyal medya hesaplarından gözünde maske ile fotoğrafı paylaşılan Hamza Tatlı, maskeyi güneş gözünü rahatsız ettiği için anlık bir refleks ile gözüne taktığını, sosyal medyada yapılan yorumların kanser hastası annesi ve kendisini üzdüğünü dile getirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Sıfır yeni vaka hedefine ulaşmak için, riske karşı uyanık olalım: Virüs, ağız ve burun yoluyla bulaşıyor. Ağız veya burun açık kalırsa, maske takmış ama gözümüzü gerçeğe kapatmış oluruz. Risk bu kadar mesafesizken uyarıları dinleyelim" notu ile maskeyi gözüne çekmiş şekilde fotoğrafını paylaştığı Hamza Tatlı ile konuştuk. Yaptığının yanlış olduğunun bilincinde olduğunu kaydeden Tatlı, sosyal medyada yapılan yorumların ise kendisini ve annesini üzdüğünü söyledi.

Çağdaşkent Mahallesinde market işleten Tatlı, olayın 48 yaşındaki hastası annesini hastaneye götürürken yaşandığını kaydetti.

Günde 19 saat çalıştığını ve günün yorgunluğu ile cam kenarında oturur iken bir anlık refleksle maske ile gözünü kapattığını aktaran Tatlı, "Gün içerisinde maske kullanıyorum. Otobüse binerken maskem ağzımdaydı. Annemi hastaneye götürüyordum. Yol yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Uzun süre çalıştığım için yorgun düşmüştüm. Cam kenarında otururken gözüme güneş gelince günün yorgunluğu ile birlikte bir anlık reflekse gözümü kapattım. Yaptığım doğru bir davranış değil biliyorum. Fotoğraf sosyal medyada paylaşıldıktan sonra binlerce yorum yapıldı. Hakaret edenler oldu. Bu bizi çok üzdü. Ben bir anlık refleksime yenik düştüm. Yaptığımın doğru olmadığını kabul ediyorum ama yorumlar bizi çok kırdı" dedi.


Etiket: hamzatatlı, maske, mersin, sosyalmedya,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA