“ŞEN DUL OPERETİ” MERSİN’DE

Tarih: 14 Kasım 2022 Pazartesi 19:59

Mersin Devlet Opera ve Balesi, Franz Lehar’ın unutulmaz eseri “Şen Dul Opereti”ni yeninden sahneleyecek.

Mersin Devlet Opera ve Balesi, Franz Lehar’ın unutulmaz eseri “Şen Dul Opereti” ile yeniden sahnede olacak.

Rejisörlüğünü Melih Öztürk’ün yaptığı eserin orkestra şefi Rustam Rahmedov ve Aytuğ Ülgen, koreografı Berna Turhan İleri, koro şefi ise Anıl Aydın’ın olacağı “Şen Dul” 15 Kasım 2022 Salı akşamı saat 20:00’de Opera Sahnesinde sanatseverlerle buluşacak.

Ölen Kocasından kalan serveti nedeniyle çevresindeki erkeklerin gözdesi haline gelen Hanna Glawari seçimini kimden yana kullanacaktır? Dünya operet repertuvarının saheserleri arasında olan eserde Hanna Glawari’yi Şebnem Ağrıdağ Kışlalı; Danilo Danilovitsch’yi ise Zafer Erdaş canlandıracaklar.

Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası, Korosu ve Bale Sanatçılarının birlikte sahneleyeceği “Şen Dul Opereti”nin dekor tasarımı Adnan Öngün, kostümü Osman Şengezer, ışık tasarımı Tarı Deniz’e ait.


Etiket: şendulopereti, mersin, baleveopera


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA