AKDENİZ’DE, TEHLİKE YARATAN 3 METRUK BİNANIN YIKIMI GERÇEKLEŞTİ

Tarih: 9 Kasım 2022 Çarşamba 14:12

Akdeniz Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk yapılarla mücadelesini sürdürüyor. Fen işleri ekipleri, son olarak Bahçe Mahallesi’nde, her an yıkılma riski taşıyan bitişik haldeki 3 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Encümen Kararı üzerine Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bahçe Mahallesi’nde, sahipleri tarafından uzun süre önce terk edilen, her an yıkılma tehlikesi barındıran, zaman içinde de alkol ve madde bağımlılarının mekânına dönüşmesi nedeniyle çevre sakini vatandaşların şikâyetine konu olan bitişik haldeki 3 metruk yapının yıkımını yaptı.

YIKIMLA ORTAYA ÇIKAN TONLARCA MOLOZ VE İNŞAAT ATIĞI MAHALLEDEN ÇIKARILDI

Mahallede, 4613 sokak üzerinde bulunan ve her an yıkılma riski taşıdığı için vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden 16, 18 ve 20 numaralı yapıların yıkımı öncesinde Zabıta Müdürlüğü ekiplerince çevre güvenliği alındı, aşırı toz oluşumunu engellemek için de ekipler, arazöz yardımıyla yapıları suladı. Uzun süren yıkım çalışması sonucu ortaya çıkan tonlarca inşaat atığı ve molozlar da yine iş makineleri yardımıyla kamyonlara yüklenip mahalleden çıkarıldı.

Harabeye dönüşen binaların yıkımına tanık olan Barış Mahallesi sakinleri, bu tür yerleri oyun alanına dönüştüren çocukları için riskler taşıyan; akşam saatlerinde ise alkol ve uyuşturucu bağımlılarının uğrak yerine dönüştüğü için sosyal sorunlara yol açan metruk yapıların yıkımından duydukları memnuniyeti dile getirdi, Akdeniz Belediyesi’ne ve fen işleri ekiplerine teşekkür etti.


Etiket: metrukbina, mersin, yıkım, akdeniz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA