BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, ARLEM GENEL KURULUNA KATILDI

Tarih: 9 Kasım 2022 Çarşamba 11:06

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, İzmir’de düzenlenen Avrupa-Akdeniz Bölgesel ve Yerel Meclisi (ARLEM) 13. Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

Akdeniz’in kuzeyi ile güneyindeki yerel yönetimlerin işbirliğini teşvik etmek amacıyla kurulan Avrupa-Akdeniz Bölgesel ve Yerel Meclisi (ARLEM) Toplantısı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti.  43 ülkeden 80 üye ve 2 gözlemcinin katıldığı toplantıya Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de katıldı.

BAŞKAN ÖZYİĞİT, “KENTLER ARASINDA DİYALOG VE İŞBİRLİĞİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

İki gün süren toplantı ile ilgili konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir’imiz için turizm ve ekoloji başta olmak üzere birçok alanda kıymetli görüşmeler gerçekleştirdik. Genel Kurulda görüşülen turizm raporunu sivil toplum kuruluşları ve ilçemizdeki otel işletmeleriyle bir araya gelerek, değerlendireceğiz. Kentler arasında diyalog ve işbirliğini çok önemsiyor, bu kapsamda çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Refah düzeyi yüksek ve sürdürülebilir kentler inşa etmek amacıyla yerel politikaların konuşulduğu toplantıda kentimiz için bölgesel iş birlikleri konusunda faydalı geçti. Misafirperverliğinden dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


Etiket: arlem, kurul, yenişehir, abdullahözyiğit


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA