"BİR KAHVENİN KIRK YIL HATIRI VAR"

Tarih: 22 Mayıs 2020 Cuma 17:43

Toroslar Belediyesi, "Bu bayram kahve bizden, hatırı sizden" etkinliği ile Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlara Türk kahvesi hediye etti.

 Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi'nde görevli personeller, şehit aileleri ve 65 yaş üstü vatandaşlar başta olmak üzere ilçe sakinlerini evlerinde ziyaret ederek, hem Başkan Yılmaz'ın bayram mesajını ilettiler hem de kahvelerini vererek Ramazan Bayramlarını kutladılar.

"Başkanımıza Teşekkür Ederiz"

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı'nı evlerinde geçirecek olan vatandaşlar, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın bu jesti karşısında memnuniyetlerini dile getirerek; "Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı olur. Başkanımızın da bizim yanımızda hatırı çok. Bayram öncesi bizleri hatırladığı için Başkanımıza çok teşekkür ederiz" dedi.

"Güzel Günler Çok Yakında"

"Tüm vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı bir gelecek diliyorum" diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise; "Covid-19 tedbirleri kapsamında bu bayramda siz kıymetli hemşehrilerimizle bayramlaşamayacağız ama sizinle kahvemizi paylaşmak istedik. Tedbirlere ve kurallara uyduğumuz sürece bu salgından kısa sürede kurtulacağız. Ülkemizin geleceği ve sağlığımız için biraz daha sabır gösterelim. Güzel günlere, nice bayramlara hep birlikte ulaşacağız inşallah. Ramazan Bayramınızı tebrik ederim"  diye konuştu.

 


Etiket: toroslar, türkkahvesi, kırkyıl, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA