TOROSLAR BELEDİYESİNDEN, BÜYÜK ZAFERİN 100. YILINA ÖZEL 2 BÜYÜK KONSER

Tarih: 24 Ağustos 2022 Çarşamba 11:01

Toroslar Belediyesi, milyonların beğenisini kazanmış sanatçıları Mersinlilerle buluşturmaya devam ediyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı, Toroslar’da ünlü sanatçılar Kıraç, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut konserleriyle taçlanacak.

Toroslar Belediyesi; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 100. yıl dönümü için Mersinlilere özel bir kutlama programı hazırladı.

“KIRAÇ, 27 AĞUSTOS’TA SEVENLERİYLE BULUŞACAK”

Büyük zaferin yıl dönümü kutlamaları, 27 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00’da ünlü sanatçı Kıraç’ın konseriyle başlayacak. Akbelen Mahallesi’ndeki K. Aydın Stadyumu’nda sahne alacak olan sanatçı Kıraç, sevilen şarkılarını Mersinliler için söyleyecek.

“Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut, 30 Ağustos’ta Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda”

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ise Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut, Toroslar’da hayranlarıyla buluşacak.

Hit şarkılarıyla müzik listelerinde ilk sırada yer alan sanatçılar Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut, 30 Ağustos Salı günü saat 19.00’da Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda konser verecek.

“BAŞKAN YILMAZ’DAN ZAFER HAFTASI KUTLAMALARINA DAVET”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, zafer coşkusunu her zaman olduğu gibi hep birlikte yaşayacaklarını ifade ederek, 7’den 70’e tüm hemşehrilerini konserlere davet etti.

“30 Ağustos, 100 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinin atıldığı ve milletimizin bağımsızlığını tekrar kazandığı unutulmaz bir zafer, vatan sevgisi içerisinde kutladığımız büyük bir bayramdır. Toroslar Belediyesi olarak büyük zaferimizin 100. yıl dönümünü bu yıl da hemşehrilerimizle birlikte kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda Toroslarımızda ünlü sanatçılarımız Kıraç, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’u ağırlayacağız. Tüm halkımızı Zafer Haftası kutlamalarımıza bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.


Etiket: toroslar, zafer, eğlence


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA