4 GÜNLÜK YASAK MERSİN’DE UYGULANMAYACAK

Tarih: 12 Mayıs 2020 Salı 00:01

4 GÜNLÜK YASAK MERSİN’DE UYGULANMAYACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. "Hayatı normalleştirme adımları 10 Mart öncesine dönüş gibi algılanmamalı" diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ""16-17-18 ve 19 Mayıs tarihlerinde yine sokağa çıkma sınırlandırılması uygulanacaktır." bilgisini verdi. Erdoğan, "Yaşlılar, 17 Mayıs Pazar günü 11.00-15.00, 20 yaş altı da 20 Mayıs Çarşamba ve 22 Mayıs Cuma günlerinde sokağa çıkmayı sürdürecektir." dedi. Erdoğan, Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Tekirdağ'a giriş çıkış sınırlandırılmasının kaldırıldığını söyledi... Bu kararlara göre seyahat kısıtlaması kaldırılan bu illerde sokağa çıkma kısıtlaması da uygulanmayacak. Dolayısıyla 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması 15 ili kapsayacak...


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA