KIR ÇİÇEKLERİ, İL KROS YARIŞMASINDA ÖNEMLİ DERECELER ALDI

Tarih: 19 Mart 2022 Cumartesi 13:37

Büyükşehir Belediyesi’nin “Kır Çiçekleri”, Ulu Önder Atatürk’ün Mersin’e gelişinin 99’uncu yıl dönümü dolayısıyla il genelinde düzenlenen kros yarışmasında önemli dereceler aldı. Kır Çiçekleri’nden 7 sporcu, aldıkları derecelerle Mersin Atletizm İl Karması’na katılma hakkı kazandı. Kır Çiçekleri bu başarıları ile Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında 26 Mart’ta Mersin’de düzenlenecek yarışmalara katılacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin “Kır Çiçekleri”, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Mersin’e gelişinin 99’uncu yıl dönümü dolayısıyla il genelinde düzenlenen kros yarışmasına katıldı. Birçok dalda gerçekleştirilen yarışmada önemli dereceler alan Kır Çiçekleri’nden 7 sporcu, gösterdikleri başarı ile Mersin Atletizm İl Karması’na katılma hakkı kazandı.

26 MART’TA DÜZENLENECEK YARIŞMADA KIR ÇİÇEKLERİ DE YER ALACAK

1500 metre kros yarışmasında Kır Çiçekleri’nden Semiha Savaş birinci, Nazlı Göktaş ise ikinci oldu. 2000 metre kros yarışmasında Medine Gökçül ikinci, Rana İbil ise dördüncü sırada yer aldı. Kır Çiçekleri, 2000 metre takım kros yarışmasında ise ikinci oldu. Alınan sonuçlar doğrultusunda Kır Çiçekleri projesi kapsamında eğitim ve öğretim hayatına devam eden 7 sporcu kız öğrenci, Mersin Atletizm İl Karması’na katılma hakkı kazandı. Kır Çiçekleri bu başarıları ile Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında 26 Mart’ta Mersin’de düzenlenecek olan yarışmalara katılacak.

KIR ÇİÇEKLERİ, ‘ANA GÖKYÜZÜ DELİNMİŞ’İ İZLEDİ

Gündüz saatlerinde düzenlenen atletizm yarışlarının ardından yurtta dinlenen ve okulda verilen ödevlerini tamamlayan Kır Çiçekleri, aynı gün akşam saat 20.00’de Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde İçel Soroptimist Kulübü tarafından düzenlenen “Ana Gökyüzü Delinmiş” oyununu seyretti. Mersin Arslanköylü yazar ve yönetmen Ümmiye Koçak tarafından kaleme alınan ve yönetilen oyun, iklim değişikliğine ve küresel ısınmaya dikkat çekiyor.


Etiket: atletizm, kırçiçekleri, mersin, büyükşehir


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA