“MERSİN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR SPOR KENTİ”

Tarih: 16 Mart 2022 Çarşamba 12:17

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Başkanı Özgür Timur’u ziyaret etti. Federasyon Başkanı Kılıç, “Mersin, bizim için önemli bir spor kenti” dedi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Başkanı Özgür Timur’u ziyaret etti. Ziyarette, Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Hentbol Şube Başkanı Abdullah Öztürkmen ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol Takımı menajeri Ozan Kaya da yer aldı.

“KULÜP OLARAK SPORU VE SPORCULARI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Büyükşehir Belediyesi MSK Başkanı Özgür Timur, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde sporu ve sporcuları desteklemeye devam edeceklerini ifade ederek, “Kadın ve erkek basketbol takımlarımızın yanı sıra kadın voleybol ve kadın hentbol takımlarımız kısa sürede Süper Lig’e çıkmak için mücadele veriyorlar. Bizim için önemli olan alt yapıdaki sporcularımızı A takıma kazandırmak” diye konuştu.

“HENTBOLUN GELECEĞİ İÇİN ORTAK ÇALIŞMALIYIZ”

Hentbol Federasyonu Başkanı Kılıç, Mersin’de hentbolun daha iyi noktalara gelmesi için ortak bir çalışma içerinde bulunmak istediklerini ve yerel yönetimlerin hentbola daha fazla destek vermesi gerektiğini söyledi. Kılıç, “Hentbolun daha iyi noktalara gelmesi için hentbolu sevdirmek, tanıtmak çok önemli. Bunu okullarda ve kulüplerin alt yapılarında başlatmak gerekiyor. Özellikle yerel yönetimler, her semte basketbol alanları yaptığı gibi hentbol alanları da yapabilir. Biz federasyon olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Başkan Kılıç, MSK Başkanı Özgür Timur ve Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Hentbol Şube Başkanı Abdullah Öztürkmen’e Türkiye Hentbol Milli Takımı forması ve hentbol topu hediye etti.


Etiket: hentbol, mersin, msk


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA