BÜYÜKŞEHİR MSK, ULUDAĞ BASKETBOL’U 75 -67 YENDİ

Tarih: 13 Mart 2022 Pazar 11:24

Büyükşehir Belediyesi MSK Kadın Basketbol Takımı, Uludağ Basket NBSD Kadın Basketbol Takımı’nı 75-67 mağlup etti.

Türkiye Kadın Basketbol 1. Ligi’nde 25’inci hafta karşılaşmaları tamamlandı. Son 5 haftadır tüm karşılaşmalardan galip ayrılan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Kadın Basketbol Takımı, bu hafta Mersin’de oynadığı karşılaşmayı da kazandı. Mersin Üniversitesi Spor Salonu’nda Uludağ Basket NBSD Kadın Basketbol Takımı’nı konuk eden MSK ekibi, karşılaşmayı 75-67 önde bitirdi. 

SON SANİYEDE GELEN BERABERLİK 

Uludağ Basket NBSD Kadın Basketbol Takımı karşılaşmanın ilk periyodunu uzun süre önde götürmesine rağmen MSK Kadın Basketbol Takımı’nın 3 numaralı oyuncusu Yağmur Kübra Taşar son saniyede hücum ribaundunu kazandı ve skoru 19-19’a getirerek ilk periyodun berabere tamamlanmasını sağladı.

İKİNCİ YARI MSK BASKIN OYNADI

İkinci periyoda hızlı başlayan MSK Kadın Basketbol Takımı, bu periyodun ilk sayısını 44 numaralı oyuncusu Cansu Aslan Cankurt’un 2 sayılık atışı ile kazandı. İkinci periyotta daha baskılı oyun kuran Uludağ Basket NBSD Kadın Basketbol Takımı, ikinci periyodu 16-12 kazandı. İkinci periyodun tamamlanması ile birlikte ilk yarıyı 35-31 mağlup kapatan MSK ikinci yarıya hızlı başlayan taraf oldu.

MSK Kadın Basketbol Takımı, üçüncü periyodu 24-15 kazanarak skoru 55-50’ye taşıdı. Son periyoda da önde giren MSK, 2 başarılı serbest atış ile son periyodu 20-17, karşılaşmayı ise 75-67 kazanan taraf oldu.


Etiket: msk, kadın, basketbol, galibiyet


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA