‘30 AĞUSTOS MİNİKLER ZAFER KUPASI’NDA MİNİKLER TER DÖKTÜ

Tarih: 8 Eylül 2021 Çarşamba 14:58

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘30 Ağustos Minikler Zafer Kupası’ turnuvasında sporcu çocuklar zafer coşkusuyla ter döktü. Barış ve kardeşliğin pekiştirildiği turnuvada yer alan 4 takım arasından Mersin Büyükşehir Belediyesi Futbol Kursu, turnuvada mücadele ettiği iki müsabakada da galibiyeti alarak birinci oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Tarakçı,  “Aslında bir şampiyon yok bugün. Buraya katılan 4 takımımıza da madalya vereceğiz. Çünkü hepsinin gönlümüzdeki yeri birincilik” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla minikler arasında bir futbol turnuvası düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi bünyesinde gerçekleştirilen turnuvaya, ‘30 Ağustos Minikler Zafer Kupası’ adı verildi. 2013-2014 doğum tarihli 4 takımın minik sporcuları coşku dolu bir turnuvaya imza attı. Turnuvanın kazananı Mersin Büyükşehir Belediyesi Futbol Kursu oldu.

lik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nde antrenör olarak görev yapan Yalçın Günay, “Çocuklar cıvıl cıvıllar, harikalar. Onlarla beraber olmak çok güzel bir şey” ifadeleri ile duygularını dile getirdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA