Yenişehir Belediyesi, mobil kesim alanında poşet dağıttı

Tarih: 20 Temmuz 2021 Salı 12:59

Mersin Yenişehir Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, kurban ibadetlerini yerine getiren vatandaşların kurbanlık kesimlerini daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda muhafaza etmeleri için poşet dağıttılar.

Mersin Yenişehir Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Deniz Mahallesi’nde kurulan kurban satış ve mobil kesim alanında kurban ibadetlerini yerine getiren vatandaşlara poşet dağıttı.  Kurban satış ve kesim alanında hazır bulunan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların bayramını kutlayarak şeker ikramında da bulundular.  Ekipler, vatandaşların kesilen kurbanlıklarını daha sağlıklı ve hijyenik bir şekilde muhafaza etmeleri için bayram boyunca poşet dağıtımı gerçekleştirecek. Yenişehir Belediye Başkanvekili Mehmet Akkaş da kurban satış ve kesim alanını ziyaret ederek Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in selamlarını ileterek vatandaşların bayramını kutladı.


Etiket: enişehir, belediyesi, mobil kesim, alanında, poşet, dağıttı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA