CADDENİN ORTASINDA KAPLUMBAĞA

Tarih: 27 Nisan 2021 Salı 01:02

Mersin’de Corona Virüs önlemleri kapsamında alınan sokağa çıkma yasağının ardından cadde ve sokaklar hayvanlara kaldı. Mersin Demirtaş Mahallesi’ne çıkan 127. Cadde de, bir kaplumbağa ise yolun kenarında uzun süre dolaştıktan sonra bir motosikletli vatandaş tarafından parka bırakıldı.

Corona Virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen 2 günlük hafta sonu sokağa çıkma yasağı nedeniyle, Mersin’in cadde ve sokakları boş kaldı. Polis ekipleri, kentte belli noktalarda sokağa çıkan vatandaşlara kimlik kontrolü yaptı. Mersin Demirtaş Mahallesi’ne çıkan 127. Cadde de, seyir halinde olan motosikletli Murat Bingöl, sokak ve caddelerin boşalmasını fırsat bilen kaplumbağayı yalnız bırakamadı. Doğanın sahipleri hayvanlar ise boş sokakların keyfini çıkardı.

CADDENİN ORTASINDA BİR KAPLUMBAĞA

Mersin Demirtaş Mahallesi’ne çıkan 127. Cadde de bir kaplumbağanın yolun karşısına geçme çabasını  ilgiyle izleyen Murat Bingöl, kaplumbağayı motosikletin arkasına koyarak yeşillik olan bir parka götürüp bıraktı.


Etiket: caddenin, ortasında, kaplumbağa, murat bingöl


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA