LİONSLAR YANGIN MAĞDURU YURTTAŞLARI UNUTMADI

Tarih: 2 Aralık 2020 Çarşamba 12:28

Mersin’deki Lions Kulüpleri, Babil Lions Kulubü’nün öncülüğünde yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı ve orman yangını nedeniyle mağdur olan Hatay’ın Belen ilçesindeki yurttaşlara yardım eli uzattı.

Mersin Babil Lions Kulübü, Hatay’ın Belen ilçesinde meydana gelen orman yangını nedeniyle mağdur olan yurttaşlar için bir destek kampanyası düzenledi. Kampanyaya kısa sürede çok sayıda gönüllü katıldı ve beyaz eşyadan kışlık kıyafete, oyuncaktan gıda malzemesine kadar birçok yardım malzemesi yangın mağduru vatandaşlara ulaştırıldı.

Mersin Babil Lions Kulübü 2020-2021 Dönem Başkanı Nilüfer Sabancı,  “Ekim ayının başında Hatay’ın Belen ilçesinde meydana gelen ve yerleşim alanlarına sıçrayan orman yangını sonrası mağdur olan ailelere Mersin Babil Lions Kulübü önderliğinde başlatılan , 5. ve 7. Bölge kulüplerinin ortak çalışma yürüttüğü ortak yardım kampanyamız İssume mahalle muhtarı İhsan Sönmez’e sağlanan ev eşyaları, beyaz eşyalar, kışlık kıyafetler, sobalar, yataklar, yorganlar, halılar, battaniyeler, oyuncaklar, kuru erzaklar, temizlik malzemeleri ve hediye çeklerinin teslim edilmesiyle sonlandırıldı. Pandemi sebebiyle mağdur ailelerle telefonla görüşülmüş ve yardımların muhtar bey tarafından ulaştırılacağı bilgisi paylaşılmıştır. Bu kampanyamızda her zaman yanımızda olan Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Sayın Abdullah Özyiğit’e lojistik  destek  sağladığı için teşekkür ederiz. Ayrıca birlikte çalışarak gücümüze güç kattığımız  Mersin Babil Lions , Mersin Yenişehir Lions, Mersin Kilikya Lions, Mersin Akdeniz Lions Kulübü, Ankara Başkent Lions , Ankara Angora Lions, Ankara Kolej Lions, Tarsus Anıt Lions kulüplerimize ve 118 U Yönetim Çevresi Genel yönetmenimiz Cüneyt Kamil Erginkaya’ya teşekkür ederiz” dedi.

 


Etiket: lions, yardımiyangın, mağdur, yurttaş,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA