BELEDİYE SAHİLDE TUVALET AÇTI, SALDIRGANLAR BU HALE GETİRDİ

Tarih: 2 Aralık 2020 Çarşamba 12:09

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı eser ve tesisler, şehir eşkıyalarının hedefi oldu. Kültür Park’taki kafeler, tuvaletler, oturma ve oyun grupları, kimliği belirsiz kişilerce tahrip edilirken belediye ekipleri oluşan çirkin görüntüleri ortadan kaldırmak için çalışıyor. Tuvaletlerde kapıları, lavaboları, kağıt havlulukları, elektrikli kurutma makinelerini, klozetler ve klozet rezervuarlarını kıran şahıslar, parkın çeşitli noktalarında Mersin halkının hijyenik bir şekilde kullanabileceği yeni çeşmeleri, tabelaları, elektrik panolarının çitlerini, çim sulama kapaklarını, bu alanı araç trafiğine kapatan alüminyum bariyerleri bile kırarak harap etti. Tuvaletleri yatakhaneye çevirdiler!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ihtiyaca yönelik olarak sahilde hizmete açtığı tuvaletler ile özellikle  Mezitli İlçesi 75. Yıl Mahallesi’nde yer alan bir tuvalet de bilinçsiz kullanımdan nasibini alıyor. Tahrip edilen ve kimliği belirsiz kişilerin adeta yatakhaneye çevirdiği tuvaletleri Büyükşehir ekipleri düzenli olarak kontrol edip eski haline getirse de tekrar tekrar harap ediliyor.

Mersin’de vatandaşların huzur içerisinde sahili gezebilmeleri için 4 bölge çavuşu, 23 tuvalet sorumlusu ve genel temizlik, dikim, bakım elemanı, 6 çim ve yabani ot biçim personeli, 4 sulama ve 2 süpürge personeli görev yapıyor. Toplam 39 personelin görevlendirildiği Kültür Park’ta Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı teknik ekipleri, hasar gören ve tahrip edilen yerlerin onarımı için aralıksız çalışıyor.

 


Etiket: hırsız, tahrip, tuvalet, sahil, hizmet,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA