LİDERLİK AŞKINA

Tarih: 3 Kasım 2020 Salı 11:57

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu 4 gün içinde iki önemli maça çıkacak. Ligde şampiyonluğu hedefleyen Mersin ekibi ilk kritik maçına bugün çıkacak. Mersin Stadında Elazığ Karakoçan ile karşı karşıya gelecek olan Kırmızı Lacivertli ekip bu maçtan 3 puan alarak 3 gün sonra oynayacağı Yalovaspor maçına moralli çıkmak isteyecek.

Bugünkü maç saat 19.00’da Mersin Stadyumu’nda oynanacak. İçel ekibi 3 gün sonra ise Yalova deplasmanına gidecek. Bu karşılaşma ise Pazar günü saat 13.00’da oynanacak. İçel İdman Yurdu oynayacağı iki karşılaşmada 6 puan hedefliyor. Mersin ekibi iki maçta 6 puan alıp lider Karşıyaka ve Çatalcaspor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Rakipleri puan kaybetmesi durumunda liderlik koltuğunu  oturacak.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA