ESKİ EŞİ TARAFINDAN ÖZEL GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILDI

Tarih: 13 Temmuz 2020 Pazartesi 15:23

Mersin’de Nida Nur Yıldız, 5 ay evli kaldığı B.E. hakkında, özel görüntülerini cep telefonundan arkadaşlarına gönderdiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Sosyal medyada eski eşiyle ilgili paylaşımlar yapan Yıldız’a kullanıcılar mesajla destek verdi.

Mersin’de esnaflık yapan B.E. ile 8 Eylül 2018’de hayatını birleştiren Nida Nur Yıldız, 10 Ocak 2019’da da boşandı. Bu süreçte özel görüntülerini çeken eski eşi B.E., boşanma aşamasındayken iddiaya göre görüntüleri arkadaşlarıyla sohbet uygulamasındaki bir gruba yolladı.

3 FARKLI KADIN

Kendisine gelen mesajlardan sonra harekete geçen Yıldız, araştırma sonucu gelin gittiği evde, eşinin 3 farklı kadınla çekilmiş görüntülerini de buldu.

Delilleri toplayan Yıldız, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

DESTEK BULDU

Olay sonrası sosyal paylaşım sitelerinden yaşadıklarını paylaşan Yıldız’a, kullanıcılar mesajlarıyla destek verdi. Kamuoyundan destek isteyen Yıldız, paylaşımının altında, “Bu benim onur ve şeref mücadelemdir. Yanımda duran herkese teşekkür ederim” ifadesini kullandı.


Etiket: nidanuryıldız, görüntü,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA