YORGUN BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR

Tarih: 5 Temmuz 2020 Pazar 13:42

TBMM Adalet Komisyonu’nda ele alınan ve “Çoklu Baro” sistemi getiren yasa teklifine karşı çıkıp üç gündür Meclis kapısında yerlerde sabahlayan baro başkanları ve avukatlar “Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz, sesimizi duyun” dediler.

Türkiye’nin 78 ilinde gelen baro başkanlarına yüzlerce avukat da destek veriyor. Onlar dışarıda, CHP ve İYİ Partili vekiller de Meclis’te mücadelerine devam ediyor.

“CÜBBELERİMİZ SİLAH DEĞİL ÖZGÜRLÜKTÜR”

Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz: “Mücadelemizden vazgeçmek, bu ülkenin hukuk, adalet beklentisinden vazgeçmek demektir. Demokrasiye, hukuka ve adalete yine kulaklarını tıkadılar. Meslektaşlarımız biber gazından etkilendi, cübbelerimiz parçalandı. Cübbelerimiz silah değil, barıştır, özgürlüktür, hukuktur, adalettir. Adalet herkese lazım.”


Etiket: mersinbaro, avbilginyeşilboğaz,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA