KRİZ DEVAM EDİYOR!

Tarih: 23 Haziran 2020 Salı 15:48

TFF 2.Lig Beyaz gurupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’n kriz devam ediyor. Ekonomik olarak dar boğaza düşen Sarı Lacivertli ekipte, futbolcularda kazan kaldırdı.

Kendilerine verilen sözlerin tutulmamasına Takım Kaptanı Nurullah Sağlam takım adına sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Tarsus İdman Yurdu futbolcuların yapmış olduğu açıklama şu şekilde;“Tarsus idman yurdu futbolcuları olarak 8 ay önce maddi problemlerden dolayı bir açıklama yapmıştık.  Şimdi futbolcular olarak bir açıklama daha yapma gereği duyduk. Biz artık bizlere ödeme yapılmasını hak edişlerimizin verilmesini istemiyoruz. Federasyon yoluyla zamanı gelince hakkımızı ararız. Ancak artık istiyoruz ki; sizler (başta sayın Haluk Bozdoğan, Musa Atay, Hakan Canan can, Ali Yıldırım , Duran Çalışır , Hüseyin kaplan,diğer yöneticiler ve taraftarlar )bize deyin ki ‘Tarsus İdman Yurdu bizim zerre umurumuz da değil siz de kendinizi yormayın. Futbolcu arkadaşlar bizim bir hedefimiz yok.’ Biz de artık önümüze bakalım. Çünkü bu zamana kadar pes etmek, maddi sıkıntılar yüzünden başarısız olmak bize yakışmaz diye diye kulübü play –off potasına getirdik.

“YALAN SÖYLEMEYİN ARTIK”

Ama artık bize söylenen yalanlar yüzünden kendimizi aptal gibi hissetmeye başladık. Defalarca yarın ödeme yapılacak deyip ertesi gün telefonlara bakmamak gibi çocukça yalanlar bu duruma gelmemize neden oldu. Ve bu yalan iki gün önce tekrarlandı. Sokaklar da, toplantılarda Tarsus İdman Yurdu’nu önemsiyormuş gibi yapıp, aslında hiç umurunuzda olmadığımızı biz biliyoruz. Lütfen artık dürüst bir şekilde bu kulübün umurunuzda olmadığını söyleyin biz de psikolojik olarak rahatlayalım. Çünkü futbolcu grubu olarak biz yorulduk. Tek ricamız sizden budur. Bizim artık beklentimiz yok sadece bu kulübün şehrin diğer takımı Mersin İdman Yurdu’nun yaşadığı gibi bir son yaşamaması için belki sizleri uyandırabiliriz.”


Etiket: tarsusidmanyurdukriz, nurullahsağlam, tiy,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA