BELEDİYEYE KORONA SIÇRADI

Tarih: 12 Haziran 2020 Cuma 18:07

Mersin’de son günlerde artan korona virüs vakaları resmi kurumları da vurdu. Son olarak Akdeniz Belediyesi’nden bir çalışanın testinin pozitif çıkması nedeniyle personellerin bölüm bölüm Mersin Şehir Hastanesi’ne teste gönderildiği öğrenildi.

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Koronavirüs şüphesiyle hastaneye giden bir belediye personelinin yapılan ilk testinin pozitif çıktığını, temas ettiği 7 personelin de kontrol amaçlı hastaneye götürüldüğünü belirtti. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, belediye merkez binada yer alan birimde görevli 1 personelin yapılan ilk kontrolünde korona testinin pozitif çıktığını ve personelin hemen Mersin Şehir Hastanesi’ne sevk edildiğini ve tedavisine başlandığını belirtti.

“Paniğe gerek yok, belediyemiz hizmete devam ediyor”

Başkan Gültak, bu personel ile temas eden 7 personelin de Mersin İl Sağlık Müdürlüğü’nden gelen görevliler tarafından kontrol amaçlı hastaneye götürülerek Koronavirüs taramalarının yapıldığını ve evlerinde 14 günlük karantina sürecine alındıklarını ifade etti. Panik yapılacak bir durum olmadığının altını çizen ve salgına karşı belediye merkez binasında tedbirlerin en üst seviyeye çıkarıldığını kaydeden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, iş ve işlemleri için belediyeye gelen vatandaşlar için de gerekli önlemlerin alındığını, belediyeye maskesiz girişin yasaklandığını ve gelen kişilerin ateşinin ölçülmeye devam edildiğini belirtti.


Etiket: belediyedekorona, mersinakdenizkorona, mustafagültak,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA