BAYSAN’DAN BÜYÜK DESTEK

Tarih: 11 Haziran 2020 Perşembe 00:39

Kısa süre önce MESKİ tarafından başlatılan ‘Askıda Fatura’ kampanyasına 66 bin liralık rakamla en büyük destekçi hayırsever iş insanı Mustafa Baysan oldu. 50 lira ve altı rakamlardaki tüm su faturalarını üstlenen Mustafa Baysan, 50 lira ve altındaki tutarlar da olup da ödenemeyen ve askıya çıkarılan faturaların yüzde 70’ini ödemiş oldu.

Uluslararası faaliyet gösteren VİMAR’ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Mersinli iş insanı Mustafa Baysan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü’nün (MESKİ), Başkan Vahap Seçer öncülüğünde başlattığı ‘Askıda Fatura’ kampanyasına destek verdi.

MESKİ Genel Müdürü Alaattin Alkaç’ı ziyaret ederek kampanyaya katılmak istediğini ifade eden Mustafa Baysan, askıya çıkarılan fatura tutarları hakkında bilgi aldı.

Mustafa Baysan, 50 lira ve altındaki tutarlarda olan tüm su faturalarının ödenmesini üstlendi. Söz konusu tutarda olup da aboneler tarafından ödenemeyen ve askıya çıkarılan bu faturaların toplam tutarı 66 bin lirayı buldu. Mustafa Baysan’ın ödediği faturaların, 50 lira ve altındaki tutarlarda olan faturaların yüzde 70’ine tekabül ettiği ve yüzlerce ailenin su borcunun ödendiği öğrenildi.

‘MERSİN’E VEFA BORCUMU HİÇBİR ZAMAN UNUTMADIM’

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in,  sosyal belediyecilik anlayışı ile başlattığı ‘Askıda Fatura’ kampanyasına duyarsız kalamayacağını ifade eden iş insanı Mustafa Baysan, “Ben bu topraklarda doğdum, büyüdüm, okudum. Bu topraklara, Mersin’e vefa borcumu hiçbir zaman unutmadım. Onun için bu tür sosyal yardımlaşma kampanyalarına destek olmaya çalışıyorum. İlçe ayrımı yapmadan, 50 lira ve altında borcu olan su abonelerinin faturalarını ödemeyi üstlendim. Ülke olarak, millet olarak zor günlerden geçiyoruz. Bu zor günlerde, yoksul insanlarımıza ufak da olsa bir katkım olduysa ne mutlu bana. Askıda Fatura kampanyasını düzenleyen belediye başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ÖĞRENCİ YURDU VE ASKIDA EKMEK KAMPANYASINA DA DESTEK VERMİŞTİ

Çok sayıda öğrenciye burs veren, okul yaptıran hayırsever iş insanı Mustafa Baysan,  geçtiğimiz yıllarda inşaatına başlanan Yenişehir Belediyesi Erkek Öğrenci Yurdu’nun tamamlanması için de 1 milyon 250 bin lira bağışta bulunmuş ve yurda Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu adı verilmişti.

Mustafa Baysan, Ramazan ayında, CHP ilçe başkanlıkları tarafından yürütülen “Askıda Ekmek Var” kampanyasına da destek vermişti.


Etiket: mustafabaysan, mersinaskıdafatura, büyükdestek,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA