BAŞKAN ÖZYİĞİT, SÜLEYMAN DEMİREL KONFEDERASYONU ÜYELERİYLE BULUŞTU

Tarih: 14 Aralık 2022 Çarşamba 16:09

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Süleyman Demirel Konfederasyonu üyeleriyle Mersin’de bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Süleyman Demirel Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Öztürk de görüşmeye telefon bağlantısıyla katıldı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, toplumun farklı kesimleriyle buluşmaya devam ediyor. Başkan Abdullah Özyiğit son olarak Süleyman Demirel Konfederasyonu Akdeniz Bölge Başkanı Muhammet Emin Atasever, Doğru Yol Partisi(DYP)19. dönem Mersin milletvekilleri Asım Kaleli ve Ali Su ile DYP ilçe başkan ve yöneticileri,eski belediye başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya geldi.  Yapılan görüşmeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Süleyman Demirel Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Öztürk de telefonla katılarak, katılımcıları selamladı.

CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde tarihi bir sorumluluk hissiyle çalıştıklarını ifade eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılına doğru ilerlerken Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda geleceğe güvenle bakan, tüm vatandaşların adil ve eşit koşullarda yaşadığı bir ülke için mücadele ediyoruz. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde tarihi bir sorumluluk hissiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye olarak büyük ve önemli bir yol ayrımındayız. Ülkemizi Ortadoğu bataklığına çekmek isteyen anlayışa karşı, Atatürk’ün ülkeyi çağdaş, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda çalışıyoruz. Her birimize önemli görevler düşüyor çünkü bu ülke hepimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın.”dedi.

“SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU 13. CUMHURBAŞKANI OLANA KADAR ÇALIŞACAĞIZ.”

Süleyman Demirel Konfederasyonu Akdeniz Bölge Başkanı Muhammet Emin Atasever ise şunları söyledi: “Bugün şartlar Türkiye’de Millet İttifakı’nı desteklemek noktasına getirmiştir,  gerçekten de ihtiyaç vardır. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu millet aklıyla ve ortak akılla çok güzel işler yaptı ve bunları çok büyük sabırla, vakurla ve onurla yaptı.  Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun hakkını teslim etmek gerektiğini düşünüyorum.  2012’de babamla rahmetli Süleyman Demirel’i ziyaret ettiğimizde bize ‘Cumhuriyet Halk Partisine ve Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verin, diğerlerinin gidişatı iyi değil’ demişti. Benim ve bizim Konfederasyonumuzun gönlünün adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Hatay’dan toplantılarımıza başladık, 81 vilayetin tamamına gitmek için çaba göstereceğiz. Mersin'de toplantılarımıza devam ediyoruz. Millet İttifakı’na destek için buradayız. Millet İttifakı’nı kuran, büyük bir emek veren Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı olana kadar çalışacağız. Bizlere ev sahipliği yaparak, bir araya getiren Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e teşekkür ediyorum.”

 

 


Etiket: süleymandemirelkonfederasyonu, başkanözyiğit


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA