YASAK KALKTI PLAJLAR DOLDU

Tarih: 8 Haziran 2020 Pazartesi 01:50

Mersin’de, normalleşme adımından sonra, denize girme yasağının da kaldırılmasıyla sahiller doldu taştı. Hava sıcaklığı ve deniz suyu sıcaklığının artmasıyla farklı illerden gelen tatilcilerin de tatil cenneti Kızkalesi’ne akın etmesi yeni normalleşme kurallarının ne kadar uygulandığı sorusunu akıllara getirdi.

Mersin’de koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan denize girme yasağı ve şehirlerarası seyahat kısıtlaması 1 Haziran itibarıyla kaldırıldı.  Pandemi süreci gereği zamanını evinde geçirmek zorunda kalan vatandaşlar normalleşme adımlarının atılması ve artan hava sıcaklarından dolayı sahillere koştu. Farklı illerden gelen yerli turistler ve Mersinliler plajları doldurdu. Otellerin yanı sıra günübirlikçi olarak gelen vatandaşların tercihi de sahiller oldu. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları getirilen sahiller, sabah erken saatlerden itibaren yüzlerce yerli turist ve Mersinliyi ağırladı. Dünyaca ünlü Kızkalesi sahiline gelen tatilciler güneşin, denizin keyfini sürerken, deniz kenarında spor yapan ve deniz manzaralı selfie çekenler sahilleri doldurdu.


Etiket: sahillerdldu, normalleşmesonrası, kızkalesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA